Adevarul se reveleaza…

the_fighting_temeraire-turner.jpg  Adevarul se reveleaza numai obligat de suferinta, de fapt am o teorie legat de asta: eu cred ca existenta ne e conditionata de suferinta pentru ca ne platim existenta cu suferinta, platim bucuria privitului, bucuria sunetului, bucuria atingerii, a aromelor….

  Modestia eului, capacitatea de a sta in raport cu lumea intr-un perfect echilibru, de a nu „te pune deasupra nimanui”, dar nici sub „tutela” cuiva este sursa libertatii. Pentru ca privirea iti este libera si pregatita sa se infrupte din existenta, sa ii soarba cu o placere estetica frumusetea si sa isi asume cu o detasare nobila suferinta, rautatea, plictisul. Aici merge perfect o melodie a lui Red Hot Chili Peppers – „The Zephyr Song”, cu o modificare in versuri, o melodie prin care simti ca tu si sufferul sunt alaturi si se privesc doar. Imi vine in minte imaginea unui soare sangeriu de apus, un soare bland-sangeriu:

Fly away on my Suffer

I feel it more then ever
And in this perfect weather
We’ll find a place together
Fly on my wing”

Am modificat versurile, fiindca inainte de a vedea exact care e continutul lor in urechi imi suna „suffer”, in loc de „Zephyr”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: