Metallica si Maiden- Cotroceni – 2008

Metallica a fost asteptata cu sufletul la gura, dar am avut parte de o ploaie frumusica, asa incat multi au stat mai mult ascunsi sub pelerinele de ploaie care, dupa cum zice Dan, par a fi noua moda la rockeri 🙂 .

Concertul a fost bun, dar am simtit oboseala lor, lipsa de chef de a anima niste spectatori cam udati, cuprinsi de frig, desi cei din fata au fost cu adevarat ardenti.

 Ii simt cu adevarat obositi pe cei de la Metallica, lipsiti de vreo sursa de inspiratie care sa ii determine sa scoata ceva excelent, cum sunt ei obisnuiti cu ei insisi.

Maidenul a fost o nebunie, stadionul a devenit un cazan cu aburi, in care trupa ne lasa sa fierbem; a fost grozav, am urlat pe fiecare melodie a lor, impreuna cu toti ceilalti; totul a fost grozav; ba chiar speech-urile lui Bruce desi s-au parut prea lungi si fara sens, nu m-au deranjat. 

Sunet extrem de bun, Bruce cu vocea lui la fel de buna si atitudine; chitaristii, basistul, tobarul – perfecti!

Pentru Dan  Maiden e trupa numarul 1, asa ca a profitat si si-a luat un tricou fain cu Eddie purtand steagul Marii Britanii, de pe albumul „Trooper”

 Din pacate nu am foto de la concert.

Postez doar o melodie de pe you tube

2 răspunsuri

  1. Maiden a fost cu mult peste ce sperasem in cele mai frumoase vise, a fost concertul perfect. Atmosfera, setlist, efecte, Bruce, Steve, Adrian, etc, etc, etc. Plus Eddie. Nu m-a deranjat nici sunetul care se pare ca i-a suparat pe multi. Metallica nu m-a atras deloc, asa ca am skipat-o. Dar Maiden…. Nu prea sper sa mai traiesc asa ceva. Doar daca revin.

    PS : m-am dus cu tricou cu Fear of the Dark 🙂

  2. da, da, da!!!! 🙂 concertul perfect!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: