About

Munte, foto, rockmania

Dusmanul meu  imi sunt eu insami

O sa spun mai multe despre mine pentru ca am tendinta sa las sa se creada ca sunt ceea ce nu sunt. Imi place la nebunie asta, sa ma prefac, de ex, ca as fi o fire extrem de visatoare, dar e doar o parte din caleidoscopul care sunt eu insami, imi place sa se vada ca as fi sofisticata, dar nu sunt. Sunt un om care intelege greu ce i se intampla si lui, si lumii in care traieste, care incearca sa se vindece de stropul de optimism care i-a mai ramas, dar degeaba; care incearca sa se vindece si de viziunile pesimiste care ii mai plutesc in creieri, la fel de inutil. Sunt lumina si intunericul, in aceeasi cantitate si in acelasi cadru. Sunt banala si cu ceva sclipici, sunt cuminte si cu ceva nerv, sunt lasa si cu ceva curaj, sunt prefacuta si cu izbucniri de straightness. Cred in afinitati spirituale, need friends.

In rest, Brasov, 30, somebody’s wife (Dan’s wife).

12 răspunsuri

  1. dan este somebody? :)) bine ca are si un prenume.

  2. Eu insami sunt acel tip de somebody /someone/ cineva oarecare. Si imi convine de minune…

  3. O sa-mi permit un comentariu: imi place mult sinceritatea ta…

  4. multumesc

  5. Cumplit… cat de mult m-am putut regasi in acest „About” al tau…

  6. 🙂

  7. Buna ziua ! As fi bucuroasa daca ati dori sa facem schimb de link pentru avantaj reciproc ! Blogul meu este http://petedeculoare.wordpress.com/
    Astept confirmarea dumneavoastra daca sunteti sau nu de acord pe petedeculoare@yahoo.com

  8. Mihaela, sigur ca voi pune link la blogul tau, dar nu astept niciun avantaj din asta – imi plac legaturile cu cei care iubesc arta si atat. : )

  9. Scuze, n-am stiut cum sa te anunt. Am trecut pe cinabru.info, daca ai putea sa modifici si la tine. Multumesc, si sterge comentariul daca deranjeaza.

    PS : promite sa scrii mai des.

  10. Buna,

    Am un blog cu vanzare de carte veche:
    http://narticanticar.blogspot.com/
    Nu te-ar interesa sa facem schimb de linkuri?

    Toate bune,
    Catalina Mos.

  11. Salut! Ce mai citeşti? Ce ne mai povesteşti?

Lasă un comentariu